VijestiPolitika

EKSKLUZIVNO Karlo Starčević: HSP ne ide u koaliciju ni s HDZ-om ni s Darkom Milinovićem!

Pregovori o slaganju većine u skupštini Ličko-senjske županije okončani su bez rezultata i, po svem sudeći, u utorak, 9. travnja, konstituiranje skupštine Ličko-senjske županije neće biti moguće. Predsjednik Hrvatske stranke prava (HSP) Karlo Starčević objavio je kako HSP neće sudjelovati u radu i formiranju skupštinskih odbora. Priopćenje prenosimo u cijelosti:


Izvještavamo javnost da u proteklom vremenu od održavanja prijevremenih izbora za Skupštinu Ličko-senjsku naša stranka, Hrvatska stranka prava, nije postigla nikakav sporazum o suradnji ili koalicijama s drugim političkim opcijama, kako za konstituiranje Županijske skupštine koja će se održati u utorak, 9. travnja, tako i o daljnjem radu. Isto tako, naši izabrani vijećnici neće sudjelovati u radu i formiranju skupštinskih odbora koji se formiraju od strane pozicije i opozicije, odnosno većine i manjine, u Županijskoj skupštini”,
navodi se u priopćenju HSP-a koje potpisuje predsjednik stranke Karlo Starčević.

Nakon izlaska HSP-a iz pregovora, preostaje jedino opcija koalicije HDZ-a i župana Darka Milinovića, što je, s obzirom na nedavni raskol i sve što su ove dvije strane izrekle jedna o drugoj tijekom kampanje, malo vjerojatno. Ličani će, po svemu sudeći, ponovno na izbore.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close