TurizamIzdvojenoPromo

EKSKLUZIVNO Izašlo je zimsko izdanje The Plitvice Timesa, slave treći rođendan i čitaju se bolje no ikad

OSMI BROJ PLITVIČKOG MAGAZINA

Turistički magazin The Plitvice Times u novom izdanju slavi svoj treći rođendan


Specifični i na turističkim studijima hvaljeni turistički storytelling plitvičkog i ličkog područja koji se putem ovog magazina provodi na engleskom jeziku, dakle za turiste, doživio je svoj treći rođendan. Povodom toga, izašao je osmi broj, a ujedno i rođendansko izdanje u kojem je težište na tri teme.

Uspjesi The Plitvice Timesa i Prilika Grupe koje su novi član, zima i zimske radosti, te korona kriza i budućnost turističkih putovanja u 2021. godini. Kroz magazin možete naći velike tekstove o konferenciji Žene i točka koja se nedavno održala u Otočcu, 6. Forumu obiteljskog smještaja regija Lika-Karlovac koja se održala u Karlovcu, ličkoj hrani, Ličaninu koji je putovao Titanikom, i brojnim drugim temama.

Vlasnik Prilika Grupe Ante Fumić ističe kako ovaj broj izlazi u online izdanju, a glavni razlog je što traje potpuni lockdown tržišta i nema turista na terenu.

U proteklih mjesec dana magazin The Plitvice Times, odnosno njegove online publikacije svih sedam dosadašnjih brojeva objavljenih na platformi issuu.com, imale su više od 90 000 pregleda. Iza nas je turbulentna godina, magazin je doživio brojne promjene, i usprkos tome uspio izaći u sva tri planirana redovita broja. Ovaj novi broj koji upravo izlazi na tržište, izlazi samo u online izdanju, to je različito u odnosu na sve dosadašnje brojeve. Razlog tomu je potpuni lockdown većine naših distributivnih točaka na kojima trenutno nije omogućeno dijeljenje magazina, a paralelno s tim razlogom s prošlim brojem zaključili smo i kako je drastično smanjena fluktuacija naše ciljane publike (turista) na distributivnim točkama. Vjerujemo da sljedeći broj ide u standardnom tiskanom izdanju te da se turisti vraćaju na Plitvice, a dotad uživajte u radu naših kolega Tene Brnad i Dine Farkaša koji su prvi put samostalno osmislili i proizveli novi broj The Plitvice Timesa. – kaže vlasnik Prilika Grupe Fumić, novog nakladnika The Plitvice Timesa.

U nastavku pročitajte uvodnik magazina, te ga prelistajte i podijelite svojim prijateljima!

Treći rođendan!

Te dvije riječi ovaj put koristimo kao uvodne. Točno je, naš brend The Plitvice Times ovim osmim brojem, slavi svoju treću godinu postojanja. Za početak, zahvaljujemo svima koji su bili s nama, i svima koji su bili protiv nas, jer i bez jednih i bez drugih ne bi bilo naše tri uspješne godine.

Mala Lika, u svjetskim omjerima, prije tri godine dobila je veliku priču – svjetski The Plitvice Times. Željeli smo proizvoditi svjetski proizvod koji se može čitati i sadržajem i kvalitetom hvaliti u Dubijau, Rimu, Beču, Zagrebu, New Yorku, i raznim drugim metropolama. Smatramo da smo u misiji uspjeli jer su tako rekli naši čitatelji iz cijelog svijeta, a to govore i dalje.

Je li bilo lako? Nije, a tako je i danas. Ipak, iza nas je 8 brojeva, više od 480 stranica većinom autorskog materijala, bezbroj suradnji i više od 1 000 000 tiskanih stranica na tržištu. Čitatelje više ni ne brojimo, a doseg čitanja od preko 90% država na svijetu govori sam za sebe.

U korona godini, The Plitvice Times je izašao sa redovita tri izdanja. Važno je naglasiti da smo napravili sve kako bi naša priča opstala, i zato svim suradnicima koji su nas podržali u 2020. šaljemo posebno veliko hvala i idemo dalje.

Tri su teme ovog broja; uspjesi The Plitvice Timesa i Prilika Grupe koje smo novi član, zima i zimske radosti, te korona kriza i budućnost turističkih putovanja u 2021. godini.

Prelistajte nas, komentirajte i podijelite.

Uredništvo The Plitvice Timesa

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close