EKO tržnica kao spoj umjetnosti, glazbe i okusa Plitvičkih dolina

LIKACLUB

“Plitvičke doline” ime je destinacije koja sve više širi ponudu i poziva s dosad masovno posjećenih Plitvičkih jezera, na sjevernije područje Turističke zajednice Općine Rakovica.

Ovog ljeta pripremili su šest datuma, od kojih je svaki poseban po nečemu. Prva dva datuma vezana su za umjetnost, glazbu i hranu s područja, neki bi rekli, “najsjevernije” Like.

Ovog petka, 22. srpnja, Grabovac eko etno market biti će mjesto gdje će se turistima nuditi sve što ih opušta. Od 20 sati prva je na redu izložba slika “Plitvičkim stazama”, na kojoj će umjetnice Marina Kolić, Marija Božić, Dijana Mlinarić, Mišo Rastovac i Mirjana Modrušan predstaviti svoje poglede na Plitvice.

Rakovica - HTZ v.2

U isto vrijeme održava se i Večer sira, meda, lavande i vina. Obiteljsko poljoprivredna gospodarstva Turkalj, Čubrić, Lavanda i Zelenika, zajedno s Crvenim Križem iz Slunja, ponuditi će ono najukusnije što Plitvičke doline nude. Naći će se mliječnih proizvoda iz domaće prerade, meda od pčela, mirisa lavande i finih vina.

Glazbena podloga za umjetnost i okuse biti će još jedan nastup Kulturno umjetničkog društva Izvor iz Rakovice u izvornim narodnim nošnjama.

Pri završetku prve Eko tržnice kad padne noć, u planu je Astro park.

PLAKAT pojedinačni 1 22.07.


Izvor: Sponzorirano

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u