DogađanjaTurizam

EKO ETNO GACKA 2024. U Otočac stiže mega popularna Severina!

Turistička zajednica Grada Otočca pripremila je pravu glazbenu poslasticu za posjetitelje jubilarne 20. manifestacije Eko etno Gacka.


Drugog dana ove višestruko nagrađivane gastro manifestacije, u subotu 27. srpnja, u Otočac stiže Severina! Omiljena hrvatska pjevačica održat će nezaboravni koncert u gradskom parku nakon proglašenja najboljeg kotlića Eko etno Gacke 2024.

Plesno zagrijavanje započinje uz svirku B-banda, dok će vrhunac večeri biti veliki koncert mega popularne glazbenice s početkom u 22:00 sata. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Severina je dobitnica nagrade “Zlatna ptica” za najtiražnijega izvođača desetljeća u Hrvatskoj i jedina je Hrvatica koja na YouTube kanalu ima sveukupno više od 1 milijardu pregleda.

Osvojila je Grand prix na festivalu MHJ 2002. godine s pjesmom “Virujen u te”, a 2006. godine bila je predstavnica Hrvatske na Eurosongu s pjesmom “Moja štikla”. Do sada je objavila jedanaest studijskih albuma, a trenutno radi na dvanaestom, navedeno je u biografiji popularne pjevačice.

Neke od njenih najpoznatijih pjesama su “Tvoja prva djevojka”, “Dalmatinka”, “Paloma Nera”, “Trava zelena”, “Virujen u te”, “Krivi spoj”, “Moja štikla”, “Gas, gas”, “Tridesete”, “Brad Pitt”, “Italiana”, “Uzbuna”, “Dobrodošao u klub”, “Uno momento”, “Pogled ispod obrva”, “Mili Moj”, “Ante”, “Da si Moj”, “Djevojka sa sela”, “Ja samo pjevam”, a imat ćemo jedinstvenu priliku čuti ih uživo 27. srpnja u Otočcu.

Rezervirajte stoga 26. i 27. srpnja za manifestaciju Eko Etno Gacka jer vas u gradskom parku u Otočcu očekuje odlična atmosfera, pregršt finih specijaliteta i vrhunska zabava!

Sve dodatne informacije pratite na Facebook stranici Turističke zajednice Visit Otočac – Otočac Tourist Board.

Detaljni program manifestacije pogledajte OVDJE.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close