VijestiScena

EFFECTUS studij financije i pravo među TOP 3 privatna učilišta u Hrvatskoj!

EFFECTUS studij financije i pravo uvršten je među top 3 privatna učilišta u Hrvatskoj.


Dodiplomski studij financije i pravo izvodi se u trajanju od tri godine nakon čega je moguće upisati MBA studij iz 3 smjera:

  • Menadžment financija
  • Menadžment ljudskih potencijala i znanja
  • Porezi i poslovno pravo

Studenti Effectusa od samog početka uključeni su u poslovni svijet kroz program stručne prakse.

Effectusov program kreiran je prema programima istovrsnih europskih sveučilišta. Upravo je mobilnost i neograničena mogućnost glava odlika Effectus studija financije i pravo. Studiranjem na Effectusu moguće je pohađati istovremeno i pravo i ekonomiju, te steći diplomu s kojom će diplomant moći raditi kao korporativni pravnik bilo gdje na svijetu kao i u Hrvatskoj.

Prednost diplome Effectus studija financije i pravo je široka paleta poslova i zanimanja koje studenti nakon završenog studija mogu raditi poput investicijskog bankarstva, financijske analize i regulacije, posla u odvjetničkom poduzeću ili velikoj korporaciji. 98% studenata koji završe navedeni studij, u današnjoj situaciji ekonomske krize, nađe posao u roku 3 mjeseca.

Effectus studij za vrijeme svog trajanja naglasak stavlja na stjecanje praktičnih vještina i tehnika kroz vježbe, a posebno kroz obveznu stručnu praksu tijekom cijelog trajanja studija i terensku nastavu te rad na konkretnim projektima. Nerijetko se dogodi da neki od praksodavatelja kod kojih je student obavljao stručnu praksu, postaje kasnije njegov budući poslodavac, a to najčešće na kraju ovisi o odluci samog studenta.

Prvostupnik Effectusa već je po stjecanju prvostupničke diplome spreman za tržište rada i za nastavak studiranja. To omogućuje studentima da specijalistički studij po želji nastave uz rad.

EFFECTUS konstantno radi na otvaranju novih mogućnosti za svoje studente te je tako potpisivanjem sporazuma o poslovnoj suradnji omogućeno da studenti EFFECTUS studija financije i pravo nakon završenog specijalističkog studija uz samo nekoliko razlikovnih ispita obrazovanje nastave na doktorskom studiju.

Svi detalji dostupni su na web stranici http://effectus-uciliste.com, na email adresi [email protected] ili u referadi Effectusa, Keneddyev trg 2 u Zagrebu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close