Edo Maajka snimio novi spot za singl “Ojojoj”

Iva Biondić

Jedan od najboljih repera ovih prostora početkom ožujka s obitelji je napustio Izrael i vratio u Hrvatsku te na radost svojih obožavatelja nastavlja s glazbenom karijerom. Nedavno je snimio spot za svoj novi singl “Ojojoj”, a fotografije i video sa snimanja podijelio je na Facebooku


Sudeći prema fotografijama, ni ovaj put na snimanju nije nedostajalo zabave i smijeha, a poznajući Edin izričaj, sigurno sprema nešto originalno. Kako izgleda njegov novi videouradak, moći ćemo vidjeti za dva tjedna.

Edo je do danas objavio pet studijskih albuma i kompilaciju te snimio glazbu za igrani film “Zlatna dolina”. Posljednjih nekoliko godina živio je u Tel Avivu u Izraelu sa suprugom Lilach i danas četverogodišnjom kćeri Yasmin. Nakon rođenja kćeri doživio je, kako je izjavio, “babyzen”. Napisao je dosta dječjih pjesmica, za koje planira napraviti glazbu i crtiće, te se nada da to neće ostati neostvareno, a kako je djevojčica sve veća, ima više slobodnog vremena pa će se posvetiti i drugim glazbenim projektima.

Više na tportal.hr


Foto: fmjam.com

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u