Film i TVScena

E. Morricone radit će glazbu za novi Tarantinov film

Pokušajte se sjetiti nekolicine svojih omiljenih redatelja. Gotovo sam siguran da će velikoj većini vas na pamet pasti Quentin Tarantino i da će biti relativno visoko pozicioniran na toj nekoj imaginarnoj ljestvici vama najboljih redatelja. E, pa upravo taj glasoviti američki redatelj trenutačno privodi kraju svoj osmi filmski projekt naslovljen “The Hateful Eight”.


Taj će film sasvim sigurno biti jedan od onih filmova koji će iduće godine stajati pri samom vrhu liste filmova koji su ostvarili najveću zaradu na kino blagajnama (početak distribucije je planiran oko Božića). Pitate se kako to znam? Za početak, radi se o Tarantinu. Druga stvar, glazbu će raditi legendarni Ennio Morricone. Potvrdio je to i sam redatelj na nedavno održanom Comic-Conu.

Bit će to prvi put nakon četrdesetak godina da će se ovaj filmski kompozitor vratiti žanru koji ga je i proslavio – westernu. Morricone se, inače, posljednji put westernom bavio davne 1966. godine kad je skladao glazbu za film “The Good, the Bad and the Ugly”.


Tekst: telegram

Foto: Wikimedia Commons.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close