DogađanjaVijesti

Dvostruka koncertna večer za pamćenje Ivana Zaka u Pragu, kao najava nove pjesme!

Iza Ivana Zaka, poprilično je buran tjedan. Ljeto je bilo itekako radno, a na to sve nadovezala su se dva koncerta, koja svakako valja posebno izdvojiti.


Jedan od najljepših europskih gradova Prag, bio je domaćin fenomenalnim koncertima. Svoje oduševljenje gradom, ali i nastupima, kao i druženju sa uvijek vjernom mu publikom, Zak nije skrivao. Osim što je posjet Češkoj bio ‘radnog tipa’, vremena je bilo i za razgledavanje znamenitosti, koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa tako ni popularnog pjevača.

Nakon putovanja u Češku, Ivan se vratio svojim glazbenim obavezama, ali i pored toga, već ga je čekao put u Beograd. Naime, tamo je snimio novi visokobudžetni video spot, koji će kao i pjesma, kroz koji dan dočekati svoj izlazak. Ne sumnjamo, kako je pred nama još jedna iznimno atraktivna priča, koja će začiniti tjedne koji slijede.

Sudeći po svemu navedenome, obožavatelji Ivanovog opusa, imati će vrlo zanimljivu jesen, ispunjenu pregrštom noviteta, a nadodajmo kako je tu i novi studijski album, o kojemu za sada nećemo ništa puno otkrivati.

Dok Zak vrijedno sa ostatkom ekipe radi na novom materijalu, podsjećamo na aktualni singl ‘Dar mar’, ali i ovom prigodom najavljujemo i nadolazeće koncerte:

Subota, 08.09. Kutjevo
Četvrtak, 13.09. Vinkovačke jeseni
Subota, 29.09. Frankfurt

 

Foto: Privatni album

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close