Tech

Dvorski o prijevozu biciklima za tvrtke: “Mislim da nema jeftinijeg prijevoza!”

Sustav javnih bicikala Nextbike prvi je i najveći sustav javnih bicikala u Hrvatskoj koji je s radom započeo 2013. godine. Danas NEXTBIKE ima mrežu od 25 stanica i 160 bicikala u Zagrebu, Šibeniku, Gospiću, Karlovcu i od rujna u Slavonskom Brodu.

No, unatoč izazovnom vremenu, u Nextbikeu ne zadovoljavaju se isključivo uslugama građanstvu te su se okrenuli i tvrtkama. Tako je nastala usluga business bike, a prvi klijent je Vipnet.

– Vipnet je logičan izbor obzirom na dugogodišnju suradnju. U suradnji s Vipnetom, Nextbike je razvio uslugu SMS nadoplate korisničkog računa za najam Nextbike bicikala koja se temelji na Vipnetovoj uspješnoj usluzi mPrijevoz, pojašnjava Krešimir Dvorski, suvlasnik Sustava javnih bicikala.

O čemu je zapravo riječ? S obzirom na to da se radi o proširenju mreže stanica s javnim biciklima na lokacije u privatnom vlasništvu, stanicu će moći koristiti isključivo zaposlenici Vipneta unutar Vipnet kampusa na Žitnjaku koji će na taj način brže i lakše putovati na posao i ići na sastanke u gradu.

– Svi zaposlenici Vipneta bicikle mogu unajmljivati putem besplatne mobilne nextbike aplikacije ili pozivnog centra. Godišnja članarina za aktivaciju nextbike računa iznosi 79 kuna, a na jedan korisnički račun moguće je unajmiti dva bicikla jer u dobrom društvu je pedaliranje još zabavnije, pojašnjava Dvorski.

Pitanje koje se nameće samo po sebi je što time dobiva tvrtka?

– Odabirom business bike opcije za kolege i zaposlenike tvrtka ostvaruje uštedu vremena i novca, a time tvrtka postaje dijelom zelenog, društvenog odgovornog pokreta. Dodatak je i 60 besplatnih minuta vožnje svaki dan za samo 79 kuna godišnje. Mislim da nema jeftinijeg prijevoza, ova ponuda čini Nextbike bicikle najpovoljnijim, ali i najzdravijim javnim gradskim prijevozom, zaključuje Dvorski.

Ako ste lička tvrtka koja brine o svojim zaposlenicima, omogućite im business bike paket. Više informacija možete dobiti na [email protected]


Tekst: liderpress.hr Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close