Ličko-senjska županija

Dvojica mladića teško ozlijedila ženu koja je pokušala spriječiti krađu svog janjeta

KOD OTOČCA

Više osoba osumnjičeno je za teške krađe, krađu i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su više kriminalističkih istraživanja i to nad:

  • maloljetnikom (2002) iz Poduma zbog osnova sumnje da je počinio dvije teške krađe i krađu. On se sumnjiči da je 16. veljače 2020. godine iz jednog trgovačkog centra u Otočcu otuđio dvije motorne pile, zatim da je zajedno s 31-godišnjakom iz Poduma u vremenu od 14. do 16. ožujka 2020. godine provalio u skladišta dviju pravnih osoba sa sjedištem u Otočcu iz kojih su otuđili 210 litara pogonskog goriva, bušilicu, trimer, dvije motorne pile, tri kutne brusilice i dva akumulatora. Nadalje se maloljetnik sumnjiči da je 22. lipnja 2020. godine provalio u kuću iz koje je otuđio novac u vlasništvu 31-godišnjaka iz Poduma.
  • 19-godišnjakom i 25-godišnjakom (obojica iz Doljana) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo dovođenja u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom. Oni se sumnjiče da su 28. svibnja 2020. godine u mjestu Škare teško ozlijedili 57-godišnjakinju na način da su je udarali rukama i nogama, te joj zadnjim kotačem automobila prešli preko lijeve noge a koja ih je pokušala spriječiti da se nakon što su joj otuđili janje udalje automobilom.

Protiv osumnjičenih se nadležnim državnim odvjetništvima dostavljaju posebna izvješća kao nadopune kaznenih prijava.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close