Ličko-senjska županija

Dvojac iz Otočca osumnjičen za tešku krađu i prikrivanje kaznenog djela

Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave za tešku krađu, te kaznena prijava zbog kaznenog djela prikrivanja


Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom iz Poduma zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe i 31-godišnjakom iz Poduma zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prikrivanja.

Maloljetnik se sumnjiči da je u vremenu od 16. do 19. studenog 2019. godine provalio u skladište u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz kojeg je otuđio razni građevinski materijal (232 vreće cementa, 10 komada gipsanih ploča, 319 pakovanja laminata, 10 kaca zapremnine od 500 litara, 34 vreće ljepila za gipsane ploče) u vrijednosti od 31. 259 tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnova sumnje da je 31-godišnjak od osumnjičenog maloljetnika kupio 10 kaca zapremnine od 500 litara iako je znao da je on iste pribavio počinjenjem kaznenog djela.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club / Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close