AutomotoLičko-senjska županija

Dvije osobe smrtno stradale u prometnim nesrećama tijekom vikenda

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu policija skreće pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise.


Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je 10 prometnih nesreća, od kojih su dvije s dvije smrtno stradale osobe a dogodile su se na području Gospića, jedna s teško ozlijeđenom osobom koja se dogodila na području Korenice, dvije s tri lakše ozlijeđene osobe a dogodile su se na području Gospića gdje su dvije lakše ozlijeđene osobe i na području Senja gdje je jedna osoba lakše ozlijeđena. Pet je prometnih nesreća s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (2), Otočca (2) i Korenice (1).

Izdvajamo prometne nesreće u kojima su dvije osobe smrtno stradale i jedna teže ozlijeđena:

– u petak, 10. rujna 2021. godine u 14,10 sati na dionici državne ceste broj 25, u mjestu Brušane, predio Takalice, dogodila se prometna nesreća kada je 57-godišnji austrijski državljanin upravljao motociklom austrijske nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Karlobaga i u oštrom nepreglednom desnom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i sletio ulijevo van kolnika gdje je udario u stablo. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač motocikla preminuo je na mjestu događaja;

– u petak, 10. rujna 2021. godine u 20,30 sati na dionici državne ceste broj 52, u Homoljcu dogodila se prometna nesreća kada je 36-godišnjak iz Vrhovina pod utjecajem alkohola (1,59 g/kg) upravljao teretnim automobilom gospićke registracijske oznake iz smjera Vrela Koreničkog u smjeru Homoljca i uslijed neprilagođene brzine kretanja sletio ulijevo van kolnika i udario u drvo. Vozač je prevezen u Opću bolnicu u Gospiću gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede;

– u subotu, 11. rujna 2021. godine u 6 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Papuča, dogodila se prometna nesreća kada je 39-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao osobnim automobilom nacionalne oznake Bosne i Hercegovine iz smjera Gospića u smjeru Svetog Roka, te iz za sada neutvrđenog razloga prešao ulijevo na travnatu površinu van kolnika nakon čega je udario u betonski rub kolnog prilaza. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu događaja.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: PU ličko-senjska

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close