Ličko-senjska županijaVijesti

Dvije donacije iz Grada Gospića za borbu s koronavirusom

CILJ JE DA SITUACIJA U LICI OSTANE STABILNA, A GRAĐANI ŠTO SIGURNIJI

U Lici je situacija po pitanju koronavirusa još stabilna, a kako bi tako i ostalo brojni gradovi i ustanove daju svoj doprinos. Tako se i grad Gospić u borbu s koronavirusom uključio između ostalog i s donacijama prema dvije različite institucije.


Jučer je gradonačelnik Karlo Starčević donirao gradskom društvu Crvenog križa Gospić, odnosno njegovom ravnatelju Vladi Brkljačiću, 300 zaštitnih maski za lice koje će, kako navode, poslužiti onima koji su najizloženiji u ovoj krizi i biti racionalno raspodijeljene među djelatnicima i korisnicima.

Također, Grad se donacijom od 15 tisuća kuna uključio u nabavu specijalne Perilice za strojno pranje rublja za Opću bolnicu Gospić.

“Potreba za vrijednom perilicom nastala je s novonastalom zdravstvenom situacijom i pojavom koronavirusa te je potrebna njena čim hitnija kupnja kako bi svi pacijenti, ali i zaposlenici imali najviše moguće standarde zaštite. Pozdravljamo odluku Opće bolnice Gospić koja je pravovremeno prepoznala potrebu za ovom nabavom, te se Grad Gospić vrlo rado odazvao s donacijom koja je od velike važnosti za naše građane.” izjavili su iz Grada.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close