VijestiPolitika

DVD Otočac slavi 150 godina rada! Na svečanu sjednicu Hrvatske vatrogasne zajednice stiže i premijer Plenković

U četvrtak, 3. svibnja 2018. godine u Pučkom otvorenom učilištu Otočac održat će se svečana sjednicu Skupštine Hrvatske vatrogasne zajednice u sklopu obilježavanja 150. obljetnice rada Dobrovoljnog vatrogasnog društva Otočac.


Ovom će se prigodom, u društvu visokih vatrogasnih dužnosnika, uručiti priznanja za Najpothvat u vatrogastvu za 2017. godinu te najviša vatrogasna priznanja za životno djelo u vatrogastvu, povelje i plakete s likom Gjure Stjepana Deželića i Mirka Kolarića. Svečanost će ujedno biti i prilika za dodjelu nagrada pobjednicima za najbolji likovni i literarni rad iz područja vatrogastva te za najbolje fotografije.

Svoje prisustvo Skupštini su potvrdili premijer Andrej Plenković, predstavnici Ministarstva obrane Republike Hrvatske te Ministarstva unutarnjih poslova, Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Ličko- senjske županije i Grada Otočca. Skupštinu će otvoriti predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Vatrogasna zajednica ličko-senjske županije

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close