VijestiScena

Dva svijeta spojena u jedan, glazbena priča Davida Temelkova i Miroslava Rusa!

Aktualni hit Davida Temelkova, kojim se obožavateljima i publici predstavio u novom, energičnijem, izdanju, ovih je dana dobio svoj zasluženi video spot.


‘Svijet se promijenio’ pjesma Miroslava Rusa, kojom je David ušao na funky scenu i odmah ostavio neizbrisiv trag, nosi posebnu poruku ispričanu kroz zanimljivu priču, zabilježenu kamerama na ulicama Skoplja.

U zadnjih par godina moj svijet se dosta promijenio. Nova sredina, ljudi, suradnici i prijatelji, u kratkom vremenu, puno toga novoga. Sve to ima svoje čari i nedostatke, ali svaka je promjena dobra, ukoliko su rezultati tih promjena korisni!

Posljedice moga djelovanja, govore same po sebi, pa je tako i ovaj spot, posljedica spoja dvaju svjetova kojima pripadam. Prekrasna pjesma, otpjevana na ulicama lijepog Skoplja, dovoljan je razlog da pogledate o čemu se radi, i o čemu ona zapravo govori. Možda ne možemo promijeniti svijet, ali možemo promijeniti način gledanja prema svijetu, i dovoljno ćemo time napraviti, istaknuo je ovom prigodom David.

Za novu glazbenu video priču zaslužna je Melem produkcija iz Skoplja, koja je na najbolji način, gledateljima približila ljepote, glavnog makedonskog grada. Autorski pečat Miroslava Rusa, koji potpisuje glazbu i tekst, a zajedno sa Zvonimirom Domazetom i Mihaelom Blumom aranžman, prepoznatljiv je i na ovoj pjesmi. Ona je kaže Rus, po mnogima impresivnim Davidovim vokalnim mogućnostima, dala sasvim novu dimenziju.

Nakon prve ispitivačke faze u autorsko-izvođačkom duelu Davida i mene, mislim da sam pročitao njegovu snagu i prednosti, te sada krećemo iz sve snage. O kojoj snazi govorim, može se vidjeti već na prvom singlu iz te serije, funky uratku pod nazivom “Svijet se promijenio”! David je tu pokazao sav svoj raskošni pjevački talent i po meni otvorio vrata jednoj vrlo ozbiljnoj pjevačkoj karijeri, koju ću nadam se, zajedno sa svojim timom znati i moći pratiti. Rad sa njime doista doživljavam kao projekt!, poručio je ovom prigodom Rus.

David Temelkov u kratko vrijeme, osvojio nas je, ali nam se prije svega ‘uvukao pod kožu’, svojom simpatičnošću, jednostavnošću, a nakon što poslušate njegove pjesme ‘Balerina od stakla’, ‘Ljubavi’, ‘Ljubav na daljinu’, ‘Bila je bolja’, ‘Dal’ on zna’ i ‘Svijet se promijenio’ vaš glazbeni svijet definitivno neće biti isti.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close