Izdvojeno

Duško Ljuština: “Nisam zaražen sjeo u vlak i otišao u Liku, ovo je prava istina”

LAPSUS

Nakon gostovanja u emisiji “Izvan okvira” na N1 u kojoj je kao predsjednik Kazališnog vijeća govorio o problemima u HNK, a usput spomenuo da je i sam obolio od covid-19, Jutarnjem listu se javio Duško Ljuština da pojasni grešku koja je unijela zabunu u javnost.


Napravio sam glupost kad sam u ponedjeljak 14. prosinca u emisiji ‘Izvan okvira’ izjavio da sam nakon saznanja da sam zaražen s covid-19 sjeo na vlak i otišao u Liku, kako bih se izolirao na 20 dana. Iskreno mi je žao zbog vlastite nesmotrenosti jer se radi o običnom lapsusu!”, objašnjava Ljuština.

Ističe kako je njegova pogreška bila nehotična i ispričao što je prava istina.

“Kako zadnju godinu dana često putujem u Liku vlakom tako sam u emisiji nehotično i pogrešno izgovorio da sam sjeo na vlak i otišao u Liku. Naime, istina je da sam 27. listopada, kada sam dobio pozitivan rezultat testa na covid-19, odlučio otići u samoizolaciju u Liku i tamo sam otputovao automobilom, što je lako provjerljivo na ENC-u, elektroničkoj naplati cestarine, a ne vlakom kako sam nehotice izjavio. Nikakvog kontakta nisam imao ni s kim osim sa suprugom koja je također sa mnom otišla u Liku. Ispričavam se svima koji su na temelju moje izjave mogli shvatiti da sam unio zarazu u vlak. Nažalost, lapsusi se događaju”, pojasnio je Duško Ljuština za Jutarnji list.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close