Scena

Duo Auguste imaju novi singl ‘Budiš more’

Nakon značajnog prošlogodišnjeg uspjeha koji su doživjeli debitantski singlovi ‘Ona’ i ‘Magla’, glazbeni duo Auguste koji čine Ivana Lulić i Gordana Marković, predstavio je novi singl ‘Budiš more’


Pjesma se od samog izlaska, već šest tjedna, nalazi na HR TOP 40, top listi najslušanijih singlova u zemlji koju donosi Hrvatski institut glazbe, što samo potvrđuje kvalitetu ovog mladog benda prepoznatu od hrvatskih urednika.

Videospot su napravile Martina Nemčić i Slavica Parlov, sve poznatija mlada hrvatska redateljica, čiji kratki film ‘Who is Kyla’ (Tko je Kyla?) uskoro možete pogledati na Danima hrvatskog filma.

Auguste su svoj prvi nastup izvan Zagreba imale na akustičnoj pozornici Terraneo festivala 2013., a ponesene festivalskom atmosferom i dojmovima nakon nastupa, sljedećeg jutra su u šibenskoj marini na poznatoj šibenskoj buri napisale još jednu pjesmu o proživljenim složenim muško-ženskim odnosima.

Glazbu i tekst potpisuju Auguste (Ivana Lulić i Gordana Marković), dok je aranžman kreirao Tomislav Franjo Šušak, producent svih pjesama Augusta. Pjesma je snimljena u njegovom Studiju C, kao i ostatak albuma čiju objavu očekujemo na jesen.

Inspiraciju za album simboličnog imena ‘Sve što je nekad bilo važno’ i jedna i druga Augusta crpile su iz neuspjelih ljubavnih veza kojima je album svojevrsna posveta – završetak jednog poglavlja i početak novog.


 

Tekst: tportal
Foto: screenshot YouTube

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close