Showbiz

Dunja iz “Ljubav je na selu”: “Daniel mi je otpočetka lagao”

Internacionalna, jedanaesta po redu, sezona emisije ‘Ljubav je na selu’ bila je prepuna iznenađenja i preokreta, ali najveće je ipak bila Dunja Cvenić.


Tada 18-godišnjakinja iz Belišća pojavila se pred kamerama i otkrila da se nekoliko mjeseci dopisivala s farmerom iz Ekvadora, Danielom Granjom. On je na svoje imanje u džunglu poveo Tanju, Maju i Ivanu, no nijedna od njih nije željela poći s njim na romantično putovanje. Daniel je stoga pozvao Dunju, a ona je, iako joj nije bilo drago izaći pred kamere, pristala. Daniel joj nije rekao što se sve događalo na njegovoj farmi, niti joj je spominjao vrlo prisan odnos s Tanjom, a ona mu je vjerovala.

No, ubrzo je shvatila da nije sve kako je Daniel rekao. Pitala ga je je li poljubio koju djevojku u emisiji, a on joj je lagao da nije. Istinu je saznala kada je sve vidjela na televiziji.

Daniel i ja nismo ni u kakvom kontaktu. Predstavio se kao drugačija osoba, kao u nekom drugačijem filmu i baš mi se svidio, no razočarala sam se kada sam shvatila kakav je”, ispričala je Dunja ekskluzivno za RTL TV.

Iskustvo iz ‘Ljubav je na selu’ joj je istovremeno bilo i lijepo i gorkog okusa.

U jednu ruku mi je bilo lijepo jer sam upoznala super ekipu, a u drugom mi je žao što sam bila na televiziji jer je sve tako ispalo“, kaže Dunja, koja je ostala u kontaktu s Antonijom Beščec i Anom Radoš.

Ispričala nam je i kako je ipak pristala stati pred kamere.

Dopisivali smo se i viđali se preko interneta, prikazao se u najboljem svjetlu i pristala sam doći u emisiju kako bih ga upoznala uživo. Mislila sam da je jako dobra osoba, a lagao mi je otpočetka”, kaže Dunja.

Nove ljubavne zaplete gledajte od nedjelje, 9. veljače u 19:40, a zatim od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u u novoj sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close