Scena

Duet: Rahimovski i Shorty snimili spot

“Shorty je po meni jedan od naših najboljih repera, a kad sam mu predložio suradnju on je prihvatio. S njim je pjesma definitivno dobila na jačini”, rekao je Kiki.


Kristijan Rahimovski, koji posljednjih nekoliko mjeseci intenzivno radi na novim pjesmama i albumu, snimio je spot za pjesmu “Sunce poslije kiše” s reperom Shortyjem. Dečki su video snimali na najljepšim zagrebačkim lokacijama s jezerima i to na Jarunu, Ontariu i Rakitju, te uz rijeku Savu.

“Želio sam da ova pjesma bude drugačija pa sam se za vrijeme snimanja pjesme sjetio da je upotpunim s nečim drugačijim. Shorty je po meni jedan od naših najboljih repera, a kad sam mu predložio suradnju on je prihvatio. S njim je pjesma definitivno dobila na jačini. Pjesma inače govori o pravim ljubavima i budući da smo obojica očevi i u sretnim brakovima posvećujemo je našim ženama i djeci”, kaže Kristijan.

Scenarij i režiju spota potpisuje frontmen benda Adastra Jerko Marić, koji osim pjevanja producira i spotove, glazbu je napisao Kristijan dok su tekst osim Kikija pisali Shorty i Sonja Buljan, a za aranžman je zaslužan producent Ivan Škunca. Na Jerkov prijedlog Kristijan i Shorty na setu su vozili Chopper bicikle iz Muzeja automobila Ferdinand Budicki te plavoga fiću, koji ih je najviše oduševio.

“Bilo je jako zabavno, a posebno nas je razveselilo kad su obližnji ribiči, koji su pecali dok smo mi snimali spot zbog naše buke uhvatili šarana. Naš bubnjar Marko Duvnjak toliko je stvarao buku da su preplašene ribe pojurile i zakačile se za udice”, pohvalio se Kristijan. Njegova solo karijera dobila je uzlet kad je prije dvije godine pobijedio s autorskom pjesmom “Postoji li mjesto” na Zagrebačkom festivalu.


Tekst: 24sata hr

Slika: youtube com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close