LifestyleTurizam

Ducati snimo promo video svog novog modela u Ličko-senjskoj županiji

Jedan od svjetski najatraktivnijih motocikala na svijetu, talijanski Ducati, koji svje motocikle prodaje u 60 zemalja diljem svijeta, snimio je promo video za svoj novi model Multistrada 1260 Enduro na području Ličko-senjske županije.


Odluka Ducatija da promo video snimi na području naše županije ne čudi s obzirom da Ducati godinama sudjeluje na prestižnom natjecanju Extreme Enduro Lika.

Riječ je o utrkama na kojima sudjeluju motociklistički virtuozi iz cijeloga svijeta, od kojih neke traju i više od šest sati. Posebnost ove utrke je što je gledateljima dopušteno da hodaju po stazi, snimaju, slikaju i uživaju u vještinama motociklističkih asova. Natjecanje Extreme Enduro Lika iz godine u godinu bilježi sve veću popularost pa organizatori s pravom očekuju kako će lički motociklistički spektatkl uskoro prerasti u nešto veliko i značajno poput natjecanja Red Bull Romaniacs ili Erzberg Rodeo.  Promo video novog Ducatijevog modela objavljen je na facebook stranici TZ-a Ličko-senjske županije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: auto.ndtv.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close