VijestiSportTech

Ducati komponenti d.o.o. podržali lički treking u Grabovači

Prvi hrvatski pećinski treking u Hrvatskoj podržali su brojni partneri, suradnici i sponzori, a jedan se posebno istaknuo kao generalni pokrovitelj.

13647170_10209661305600087_699643398_o (1)
Ulaz u pećinu Samograd (Grabovača)

Ducati komponenti d.o.o., uspješna tvrtka iz Ludbrega kod Varaždina s preko 100 zaposlenih bavi se proizvodnjom generatora, motora, statora, dijelova vanbrodskih motora i ostalih dijelova za sve vrste dvokotača.

Tvrtka dostavlja proizvode diljem Europe u roku manjem od 24 sata kupcima iz većine zemalja kontinentalne Europe, a bavi se i “zelenim gospodarstvom”. Elektroped “Free Duck” jedan je od njihovih proizvoda, kvadricikl za dvije osobe koji se pokreće na električnu energiju, a poznati su i po e-kotaču “Copenhagen Wheel” za pretvorbu klasičnog u električni bicikl.

Tvrtka Ducati komponenti d.o.o. prepoznala je sportsko humanitarnu manifestaciju LIKA CAVE TREKK, na čemu im iz Pećinskog parka Grabovača posebno zahvaljuju, te ih pozivaju i sljedeće godine u Liku!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Ducati komponenti Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close