Lifestyle

Dubrovniku zauvijek ostaje “Željezno prijestolje”

Grad Dubrovnik domaćin jedne od najpopularnijih serija na svijetu “Game Of Thrones” dobio novu, neprocjenjivu turističku ponudu!

“Ovo ljeto početkom lipnja, prije završetka emisija u lokrumu samostanu gdje se snimao dio GOT-a originalno, bit će smješteno jedino originalno prijestolje GOT-a koje ostaje trajno, kupili smo ga za male novce znači HBO nam ga je dao”, izjavio je za RTL dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.

Također, gradonačelnik je najavio i muzej posvećen seriji te dvojnike na Stradunu, dok novosti poput ovih koje se vežu uz King’s Landing i čitavu seriju zaokupljaju milijune obožavatelja diljem svijeta.

Dio turista u Dubrovnik dolazi upravo kako bi uživo vidjeli lokacije snimanja, a reklama i turistički potencijal koji je grad dobio od čitavog projekta neprocjenjivi su.

Tako gradu ostaje najvredniji suvenir serije kao zahvala za veliko gostoprimstvo koje su pružali svih ovih godina.

Tekst i foto: teklic.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close