Lifestyle

Dubrovčanin dao otkaz jer mu je na poslu bilo dosadno!

Dok velik dio hrvatskog stanovništva muku muči s traženjem posla, jedan je Dubrovčanin odlučio dati otkaz na odlično plaćenom poslu jer mu je, kako kaže, bilo dosadno.


Neimenovani je muškarac dao otkaz u jednoj hotelskoj kući uz obrazloženje da mu je dosadno na poslu i to unatoč činjenici što ima iznadprosječnu plaću, preko sedam tisuća kuna, piše Dubrovački dnevnik .

“Radio sam dnevno osam sati, od 8 ujutro do 16, ali nisam znao što da radim u uredu. Najgore što mi je šef bio u blizini, pa vrijeme nisam mogao provoditi na internetu ili čitati knjigu. Kada smo se dogovarali za posao, bilo je govora da će se raditi na drugačiji način i da ću imati slobodu i kreativnost u radu, međutim, na kraju se to izjalovilo. Na poslu, jednostavno, nisam znao što da radim, a morao sam tamo biti po cijele dane. Na kraju, da ne gubim vrijeme i život, odlučio sam dati otkaz”, rekao je za Dubrovački dnevnik .

Muškarac se ovaj hrabar potez odlučio nakon što je shvatio da mu profesionalni život ne ide u smjeru u kojem bi trebao pa će zadovoljstvo potražiti negdje drugdje.

Tekst: jutarnji.hr
Foto: jobbase.co.za

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close