Događanja

Dubioza kolektiv i S.A.R.S. ovoga ljeta u pulskoj Areni

Najveća regionalna glazbena atrakcija, Dubioza Kolektiv, održat će veliki samostalan koncert u pulskoj Areni u petak, 31. srpnja. Kao specijalni Dubiozini gosti stiže beogradski S.A.R.S


Jedan od najvažnijih glazbenih događaja nadolazeće ljetne sezone u Hrvatskoj odigrat će se u, po mnogima, najljepšem otvorenom koncertnom prostoru u ovom djelu Europe – grandioznom Amfiteatru u Puli. U godini izrazito rijetkih Dubiozinih koncerata u Hrvatskoj ovo je njihovo prvo najavljeno pojavljivanje jer će grupa biti orjentirana na najveće festivale Starog kontinenta. Diskografski je Dubioza bila aktivna i u 2014. objavivši zapaženi EP Happy Machine‘, a njihov posljednji dugosvirajući materijal, ‘Apsurdistan‘, uskoro će proslaviti drugi rođendan.

S.A.R.S. je tijekom proteklih godina nekoliko puta proputovao cijelu Hrvatsku zabilježivši niz sjajnih, nezaboravnih nastupa u Istri. Proljeće pred nama obilježit će upravo njihovo ‘Proleće‘, novi studijski album čiji je datum objavljivanja 8. ožujak. S impresivnom brojkom od više od sto koncerata godišnje beogradski sastav suvereno se probio među najveće i najatraktivnije izvođače naše regije.

Dakako, i Dubozi i S.A.R.S.-u ovo će biti premijerni nastup u Areni i onaj koji će posebnim slovima biti upisan u njihove biografije. Oba benda već su davno pokorila većinu regionalnih dvorana i festivala i s izuzetno puno ‘utakmica u nogama’ stižu na sasvim posebno ‘borilište’. Oba benda u Arenu donosegotovo 4 sata programa.

Ulaznice kreću u prodaju u ponedjeljak, 2. ožujka po cijeni od 80 kuna koja je na snazi do 3. svibnja.Od 4. svibnja do 30. srpnja, cijena im iznosi 90 kuna, a na dan koncerta 110.


 

Tekst: Tportal


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close