Lifestyle

Društvo Naša djeca poziva roditelje na upis u Likovne radionice i Plesnu skupinu Ritmix

Dragi roditelji, udruga Društvo „Naša djeca“ grada Gospića Vas poziva da djecu upišete u naše Likovne radionice i Plesnu skupinu „Ritmix“.


Likovne radionice biti će srijedom od 17:00 do 18:00 sati. Voditeljica radionica je Tamara Lujić, koja uvijek ima pregršt zanimljivih ideja, a djeca uče mnoge zanimljive likovne tehnike, te na taj način razvijaju svoju maštu i kreativnost.

Plesne radionice održavati će se utorkom i srijedom od 16:00 do 17:00 sati u dvije grupe: predškolci 1x i osnovnoškolci 1x. Plesnu skupinu „Ritmix“ vodi studentica Ana Martinjak, prvakinja Hrvatske u latinoameričkim plesovima.

Sve aktivnosti održavati će se u OŠ dr. Jure Turića u Gospiću. Također, moramo naglasiti da su radionice besplatne, ali roditelji mogu po želji i mogućnostima ostaviti donaciju kako bi pomogli u nabavci potrebnog materijala za rad.

Svi zainteresirani mogu se javiti na brojeve tel:
Ana (091/129-2156),
Tamara (099/410-4951)
Sanja (098/926-4081),

na facebook stranicu DND Gospić ili email; [email protected]m

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lia-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close