VijestiScenaZdravlje

Društvo “Naša djeca” grada Gospića i Pčelice organiziraju tradicionalni Uskrsni sajam

Društvo Naša djeca Grada Gospića i Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Pčelice i ove godine organiziraju Uskrsni sajam koji će se održati u subotu, 13. travnja na Trgu Stjepana Radića.


Događanje je humanitarnog karaktera, a za vrijeme trajanja sajma održat će se izložbe radova udruge Pčelice i Društva naša djeca na kojima će prikupljati donacije za rad ove dvije udruge. Štandovi će biti otvoreni od 10 do 12 sati.

U subotu, 6. travnja u Dvorani Pučkog otvorenog učilišta održat će se dječja priredba za dječje skupine vrtićke i osnovnoškolske dobi s početkom u 18 sati.

U četvrtak 11. travnja od 18 sati Lutkarska skupina „Maslačak i Točkica“ DND-a Gospić, te učenici drugog razreda učiteljice Ane Nikšić i Pčelice u dvorani Pučkog učilišta izvest će Lutkarsku predstavu „Zekina potraga“. Osim toga održat će se i projekcija filma „Tragom ličkih uskrsnih običaja“ i dječja kreativna radionica.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close