Lifestyle

Društvo Naša djeca Gospić prigodnim poklonima doniralo male prvašiće

I ove godine je Društvo Naša djeca Gospić prigodnim poklonima darivalo je male prvašiće u školama na području grada: OŠ dr. Jure Turića – Gospić (PŠ Lički Novi, PŠ Smiljan, PŠ Bilaj i PŠ Brušane), OŠ dr. Franje Tuđmana – Lički Osik i OŠ dr. Ante Starčevića – Klanac, Pazarišta (PŠ Aleksinica).


Sredstva za ovu aktivnost osigurao je jednim dijelom Grad Gospić kroz projekt „Upoznajmo svoja prava“, dio sredstava osigurao je DND Gospić sakupljenim donacijama građana, a nakladničke kuće Školska knjiga i Alfa donirali su prigodne školske materijale koje su učenicima za početak potrebni.

Svaki poklon sadrži bojice, pisanku, olovku, šiljilo, blok za crtanje, bontončić, smib ili abecedu te slatkiše. Poklone su podijelile predsjednica Društva “Naša djeca” Sanja Puškarić Delač, tajnica Tamara Lujić i volonterke Ano Ivanetić i Lidija Bregant Jelić te zaželjele prvašićima puno uspjeha u ovoj, ali i u svim budućim školskim godinama.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Društvo Naša djeca Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close