DogađanjaVijesti

“Druga” nova je pjesma Emilije Kokić

Emilija Kokić drugu će godinu zaredom nastupiti na CMC festivalu u Vodicama, a za njezin ovogodišnji nastup pripremila je singl naslovljen “Druga”. Glazbu potpisuje Marko Tomasović, tekst Robert Pilepić, a za aranžman je zaslužan Boris Đurđević.


“Druga” je kompleksna pjesma u kojoj će se prepoznati mnoge žene koje su proživjele takvu životnu dramu ili se pribojavaju da bi im se moglo tako nešto dogoditi. Emilija je baš jako emotivno doživjela ovu pjesmu o kojoj je rekla: “Kad sam prvi put pročitala tekst pjesme malo me nešto štrecnulo od pomisli da bih ja mogla biti ta ‘druga’, a kad sam čula melodiju koja savršeno prenosi emociju teksta potpuno sam se rastužila. Aranžman me doslovce ‘izuo iz cipela’… Dok sam snimala pjesmu proživljavala sam neku vrstu psiho drame kao da sam se suočavala sa svojim strahovima. Prestravljuje me pomisao da bi se u moju vezu mogla uvući neka treća osoba ili da bih ja mogla biti ‘druga’ u životu muškarca kojeg volim”, rekla je Emilija i dodala da se veseli nastupu na CMC festivalu.

Prateći video spot predstavljen je u jednoj sasvim novoj formi koji je zapravo mali akcijski film! lavna nositeljica ideje je sjajna redateljica Katja Restović, a ulogu fatalnog muškarca odigrao je poznati hrvatski glumac Robert Kurbaša.

“Scenarij spota je potpuno iznenađujući i svi oni koji očekuju ljubavnu dramu – jako će se iznenaditi. Snimali smo u decentnim, krasnim interijerima Hotela Parentium u Poreču, te na vanjskim lokacijama, posebno vezano za scene akcija, koje će vas, vjerujem, iznenaditi u ovom uratku”, rekla je redateljica Katja Restović.

 

Izvor / Foto: CMC news

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close