Tech

DroidWall: nema više nekontroliranog prekoračenja internet ograničenja

Ako ste primijetili da neke aplikacije na vašem pametnom troše internetsk ipromet bez vašeg znanja, postoji način kako to zaustaviti. Ekipa s Tech Viral portala objasnila je cijeli proces u nekoliko koraka. Jedino morate imati root pristup vašem telefonu.


Nakon toga možete skinuti aplikaciju DroidWall – Android Firewall. Instalirajte i pokrenite aplikaciju na telefonu. Nakon toga će se pojaviti nekoliko različitih opcija. Izbjegnite označavanje Any Application opcije, jer će to zabraniti pristup internetu svim aplikacijama, već sami izaberite koji aplikacije želite zaustaviti trošenju vaših megabajta.

Jednaki izbor možete označiti i kada je telefon na 3G ili 4G mreži i kada je u dometu Wi-Fi mreže. Prilikom odabira budite pažljivi, jer ne želite blokirati aplikaciju koju svakodnevno koristite.

Nije teško, zar ne? A nakon ovoga više ne morate brinuti hoćete li prekoračiti mjesečni limit.


Tekst: net.hr
Foto: net.hr / cdn.redmondpie.com

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close