DREŽNIK GRAD: Prijavite se na Biciklističku turu Legendi Plitvičkih dolina!

LIKACLUB

Nakon objave programa događanja Legendi Plitvičkih dolina, projekta u organizaciji Turističke zajednice općine Rakovica, sada je sve jasnije.

Nekoliko tjedana trajala su nagađanja i iščekivanja uz najave, da bi nakon objave programa bilo otvoreno (gotovo) sve po pitanju sadržaja. Komentari su vrlo dobri, a organizatori su putem Facebook ankete na događaju čak i upitali potencijalne posjetitelje što im je najzanimljivije. Zasad najviše glasova ima “Sve od navedenog! )” iz programa (op.a) , ali od onog sportskog dijela svakako se ističe posebna promotivna Biciklistička tura Legendi Plitvičkih dolina u suorganizaciji s biciklistima.

Vođeni mirisima i ljepotom Plitvičkih dolina zavirit ćemo duboko u podzemlje, iznenaditi nepce okusima ličkog sira škripavca i senzacionalnog bućinog ulja dok će nas Japodi i Serežani vratiti u daleku prošlost. – prva je rečenica kojom su organizatori pozvali posjetitelje.

Sve počinje već od 9 sati, 23. lipnja, kada su prijave i registracija sudionika u Drežnik gradu (centar). Od 10 sati kreće se na 35 kilometara dugu biciklističku turu Legendi Plitvičkih dolina, u kojoj će biti i posjet Baraćevim špiljama u Novoj Kršlji, degustacija na Eko tržnici te dodatnog sadržaja. Sve detaljne informacije o utrci pronađite na web stranici www.plitvickedoline.hr ili Facebook događaju!


Izvor: Sponzorirano

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u