DogađanjaTurizam

DREŽNIK GRAD Doznajte što vas sve očekuje na Uskrsnom sajmu u Rakovici!

Iz Turističke zajednice Općine Rakovica pozivaju sve građane i turiste na Uskrsni sajam u Rakovici, tradicionalno događanje koje nas uvodi u početak turističke sezone u Plitvičkim dolinama.


Uskrs nam je pred vratima, a uoči najvećeg kršćanskog blagdana Turistička zajednica Općine Rakovica i Općina Rakovica i ove godine organiziraju Uskrsni sajam koji će se održati u subotu, 13. travnja u prostorijama DVD-a Drežnik Grad s početkom u 19 sati. 

Građanima, turistima i gostima Plitvičkih dolina tom prilikom predstavit će se brojni OPG-ovi i udruge na čijim će štandovima posjetitelji sajma imati priliku kupiti domaće proizvode poput sira, lavande, kolača, sokova i džemova te različite rukotvorine i prigodne ukrase.

Bogati glazbeni program

Uskrsni sajam u Rakovici i ove godine će biti popraćen glazbenim nastupima brojnih izvođača. Svoje nastupe već su najavili Crkveni zbor sv. Antuna Padovanskoga Drežnik Grad, Pjevačka skupina KUD-a Izvor Rakovica, Pjevačka skupina HKUD-a Korenica, Pjevačka skupina Cvitović, Klapa Slunjanke, Jure & Filip i Tamburaški sastav Bedem Bihać.

Druženje djece kroz uskrsnu radionicu

Organizatori su i ovog puta mislili na najmlađe posjetitelje sajma te su pripremili kreativni kutak u kojemu će mališani izrađivati pisanice i prigodne ukrase.

Uživajte u bogatoj ponudi rukotvorina i domaćih proizvoda te glazbenim nastupima brojnih izvođača, dok vaši mališani uživaju u prigodnim aktivnostima organiziranim baš za njih!

Više informacija o Uskrsnom sajmu u Rakovici pronađite na Facebook stranici Turističke zajednice Općine Rakovica i web stranici plitvickedoline.hr.


 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: TZ Općine Rakovica

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close