Scena

DREYFUSS

Nikica Krizmanić poznatiji kao DREYFUSS , rođen je 07.08.1990.god. u Karlovcu. Rap glazbom se počinje baviti 11 godina poslije, pod utjecajem grupe Tram 11. Osim pisanja rima, producira i beatove uz FL Studio, pa se ubrzo pojavljuju i prve demo snimke.

Tada upoznaje Marka Palavru poznatijeg kao Palla Terma i nakon kratkog druženja dolazi do suradnje na zajedičkoj pjesmi “Iskrivljene Spike”. Na inicijativu Gorana Glavurtića poznatijeg kao DJ Rapprezent osnivaju grupu Microphone Hooligans. Back vokal danas čini još jedan član, G-wo (Ivan Luketić) s Plitvica. Dreyfuss je u sklopu Microphone Hooligansa 2009. nastupio i na Rastraftu zajedno s TBF-om, Dubiozom Kolektiv, DJ Phat Phillieom i DJ Dirty Harryjem.

Danas, nakon punih 14 godina bavljenja rap pjesmom i pisanjem stihova, Dreyfuss samostalno radi na izdavanju prvog spota za singl “Za Plitvice Rap” u suradnji s NP Plitvička jezera i Lika Clubbingom.

BOOKING&PRESS na mail: [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close