Sport

U Draženov muzej stigao je potpisani dres Michaela Jordana

Prošlog vikenda je 40 polaznika Jordan Brand Classic kampa posjetilo Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petrovića u Zagrebu. Pritom su Biserki Petrović darovali potpisani dres Michaela Jordana, slavnog košarkaša Chicago Bullsa.


Majka pokojnog Dražena, legendarnog hrvatskog košarkaša koji je tragično stradao prije 23 godine, zahvalila se na vrijednom eksponatu:

Dražen otvorio vrata NBA lige za europske igrače

“Dirnuta sam i počašćena gestom, a potpisani dres Michaela Jordana imat će posebno mjesto u Draženovom muzeju. Nikada neću zaboraviti poseban trenutak kada mi je Michael rekao da je igrati protiv Dražena bio izazov, ali i lijepo iskustvo, te da je Dražen bio igrač koji je otvorio vrata NBA lige europskim igračima”, kazala je Biserka Petrović.

Mladi se upoznali s Draženovim nasljeđem

U MMC-u su se igrači rođeni 2000. godine i mlađi upoznali s Petrovićevim uspjesima i nasljeđem tijekom privatnog obilaska jedinog muzeja na svijetu koji je posvećen jednom košarkašu.

Pročitajte više na telegram.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close