Karlovačka županijaPolitika

Draženko Kožul: Zaustavimo iseljavanje, propast i nepravdu koja se provodi nad hrvatskim narodom

KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA

Draženko Kožul, kandidat Domovinskog pokreta u 7. izbornoj jedinici, uoči parlamentarnih izbora uputio je poruku biračima koju prenosimo u cijelosti:

Prije nešto više od godinu dana smo pokrenuli Hrvatske suvereniste koji su nastali na zajedništvu nekoliko stranaka, civilnih udruga i inicijativa.

To zajedništvo je prepoznato na europarlamentarnim izborima i na predsjedničkim izborima. Sada okupljeni oko Domovinskog pokreta i Hrvatskih suverenista vjerujemo u dobar uspjeh na predstojećim izborima.

Da bi se nešto promijenilo u Hrvatskoj, prvo moramo promijeniti izborni zakon. Cijela Hrvatska jedna izborna jedinica, mogućnost elektroničkog glasovanja i da svi zastupnici izabrani u hrvatski državni Sabor moraju proći provjeru cjelokupnog hrvatskog naroda, da svi glasovi hrvatskog naroda vrijede isto.

Drugo, da hrvatski Sabor donosi zakon u interesu hrvatskog naroda i domaćeg gospodarstva, tako da ih zaštiti od interesnih i uvoznih lobija.

Zatim, uspostaviti ekonomski suverenitet, samodostatnost u proizvodnji hrane i pokretanje farmaceutske industrije tj. imunološkog zavoda. Uspostaviti energetsku neovisnost i iskoristiti potencijal obnovljivih izvora energije koje Hrvatska ima u izobilju. Uspostaviti monetarni suverenitet, zaštititi hrvatsku kunu.

Ojačati malo i srednje poduzetništvo poreznim rasterećenjima. Država mora biti partner i poticati poduzetništvo, a ne gušiti ga raznim nametima i ako je potrebno i treba i intervenirati da bismo sačuvali radna mjesta i povećali efikasnost.

Napraviti učinkovito pravosuđe kako bi se smanjila korupcija i kriminal, ograničiti trajanje sudskih radnih sporova na mjesec dana jer na taj način bi se smanjili beskrajni sudski procesi i poboljšala likvidnost u poslovanju.

I poručio bih svim biračima da izađu u nedjelju na izbore u što većem broju jer samo tako mogu doprinijeti promjenama u hrvatskom društvu – da se zaustavi iseljavanje, propast i nepravda koja se provodi nad hrvatskim narodom.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close