Ličko-senjska županijaLifestyle

Dragovoljci Brinja olakšali svakodnevicu svom teško oboljelom suborcu

HUMANITARNA AKCIJA

Uspješno je završena humanitarna akcija koju su pokrenuli dragovoljci Brinja za pomoć svom teško oboljelom suborcu.


Ivanu Borić – Perko je dragovoljac Domovinskog rata, marljiv i vrijedan obiteljski čovjek koji se trenutno nalazi u velikim zdravstvenim problemima. Kako stanuje na katu u zgradi kretanje mu je bilo vrlo otežano i iziskivalo je velike napore obitelji, prijatelja i rodbine – dobrih ljudi koji mu pomažu svakodnevno.

Prikupljanje sredstava organizirala je Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata – ogranak Brinje u suradnji s Općinom Brinje, a akcija je završila u srijedu 25. studenog ugradnjom podizne rampe/lifta koja će gospodinu Boriću olakšati svakodnevicu i učiniti ga manje ovisnim o pomoći drugih.

“Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta i pomogli olakšati tešku svakodnevicu gospodinu Ivanu”, poručili su iz Općine Brinje.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Općina Brinje / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close