Ličko-senjska županijaLifestyle

Dragovoljci Brinja olakšali svakodnevicu svom teško oboljelom suborcu

HUMANITARNA AKCIJA

Uspješno je završena humanitarna akcija koju su pokrenuli dragovoljci Brinja za pomoć svom teško oboljelom suborcu.


Ivanu Borić – Perko je dragovoljac Domovinskog rata, marljiv i vrijedan obiteljski čovjek koji se trenutno nalazi u velikim zdravstvenim problemima. Kako stanuje na katu u zgradi kretanje mu je bilo vrlo otežano i iziskivalo je velike napore obitelji, prijatelja i rodbine – dobrih ljudi koji mu pomažu svakodnevno.

Prikupljanje sredstava organizirala je Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata – ogranak Brinje u suradnji s Općinom Brinje, a akcija je završila u srijedu 25. studenog ugradnjom podizne rampe/lifta koja će gospodinu Boriću olakšati svakodnevicu i učiniti ga manje ovisnim o pomoći drugih.

“Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ovog projekta i pomogli olakšati tešku svakodnevicu gospodinu Ivanu”, poručili su iz Općine Brinje.

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Općina Brinje / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close