Događanja

Dr. Dre u velikoj europskoj turneji?

Iako je Dr. Dre s “Comptonom” završio svoju karijeru što se tiče izdavanja novih albuma, on i dalje nije spreman u potpunosti se oprostiti od glazbe.


Ovaj legendarni producent i reper je na svojoj radijskoj emisiji The Pharmacy, koja se emitira na internetskoj postaji Beats 1, otkrio kako još uvijek ima želju odraditi veliku turneju u Europi. Na tu turneju htio bi povesti i Snoop Dogga, Eminema i Kendricka Lamara.

Glasine o turneji grupe N.W.A

Nekoliko tjedana prije izlaska biografskog filma “Straight Outta Compton”u američkim medijima pojavila se glasina kako se priprema europska turneja grupe N.W.A tijekom koje bi Eminem zamijenio pokojnog Eazy E-a. Sad se čini kako je “Beats & Rhymes” turneja puno izglednija varijanta.

“Već sam tri desetljeća u glazbi i još mi se nijednom nije ukazala prilika da napravim veliku turneju u Europi koju bi pratila ozbiljna produkcija. Naravno, odradio sam tamo koncerte sa Snoopom i Eminemom, no to su bila pojedinačna gostovanja gdje bi nastupili uz pratnju DJ-a. S ovom turnejom napravili bi puno ozbiljniju priču koja bi pokazala što sve možemo na pozornici”, objasnio je Dr. Dre.


Tekst: telegram.hr
Foto: okp-cdn.okayplayer.com
Video: youtube.com

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close