AutomotoLičko-senjska županija

Dovršena je istraga teške prometne nesreće kod Otočca

Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom s područja Otočca zbog osnova sumnje da je kršeći odredbe članka 51. Zakona o sigurnosti prometa na cestama počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.


On se sumnjiči da je 22. ožujka 2022. godine u 12 sati na lokalnoj cesti 59021, u mjestu Podum izazvao prometnu nesreću na način da je upravljao teretnim vozilom gospićke registracijske oznake u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, no nije brzinu kretanja vozila prilagodio osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti tako da vozilo može pravodobno zaustaviti i prilikom kočenja zbog izbjegavanja pješaka, djeteta koje je pretrčavalo cestu, skrenuo udesno van kolnika i vozilom udario dijete koje je uslijed zadobivenih ozljeda preminulo na mjestu događaja.

Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljena kaznena prijava, priopćila je PU ličko-senjska.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close