Društvene mrežeZdravlje

Dostupan novi “okvir” za profilnu fotografiju na Facebooku, a ima ga i ministar Beroš!

"MISLI NA DRUGE. CIJEPI SE!"

Od subote, kada stiže cjepivo, trebala bi krenuti klasična kampanja, a uz plakate, brošure i spotove planiraju se i javna cijepljenja poznatih osoba


U tijeku je velika kampanja za promicanje cijepljenja u Hrvatskoj, a najnoviji korak napravljen je na Facebooku gdje korisnici sada mogu na svoju sliku profila dodati i okvir “Misli na druge. CIJEPI SE”.

Podsjetimo, simbolično cijepljenje nakon Božića, kada dolaze prve doze Pfizerovog cjepiva, početak je konkretnije kampanje kojom Vlada planira nagovoriti najmanje 70 posto građana da se cijepe.

Od subote, kada stiže cjepivo, trebala bi krenuti klasična kampanja, a uz plakate, brošure i spotove planiraju se i javna cijepljenja poznatih osoba.

Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je na svom Facebook profilu mogućnost postavljanja novog “frame-a”, odnoso, okvira za sliku profila kojim se poziva građane da na svojevrstan način sudjelu u kampanji.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close