Ličko-senjska županijaPolitika

Dosljedno, ne pratimo ni 6. pokušaj izglasavanja Proračuna Ličko-senjske županije

Nastavljamo bojkot ličke političke blamaže s donošenjem Proračuna

Nakon što smo odlukom redakcije prošli peti pokušaj izglasavanja Proračuna Ličko-senjske županije bojkotirali, čega se možete prisjetiti ovdje, pokazalo se kako je odluka bila i više nego ispravna. Peti pokušaj izglasavanja zaredom, propao je u stilu otkazivanja bez objašnjenja. Tajništvo Ličko-senjske županije, niti predsjednik Skupštine Ličko-senjske županije, za peto otkazivanje čak nisu smatrali bitnim građanima županije napisati razlog otkazivanja.

“Obavještavamo Vas da se Nastavak današnje II. sjednice Županijske skupštine zakazane za 14,00 sati odgađa.” – kratko je toga dana napisano na web stranici županije.

Neozbiljnost rada novog saziva Skupštine Ličko-senjske županije i ovim potezom se nastavlja, i jedina ispravna odluka kojom pokazujemo i protest u ime ličkog dijela naših čitatelja, nastavak je nepraćenja “rada” Skupštine i u njenom šestom pokušaju izglasavanja. S obzirom da nemamo što pratiti, ovo je još jedan simboličan potez, kojim ipak šaljemo poruku u ime čitatelja koji su razočarani političkim događanjima proteklih mjeseci.

Zaključno, ukoliko ne dođe do dogovora između dviju najjačih političkih opcija, Darka Milinovića (nezavisni) i Marijana Kustića (HDZ), ide se na nove izbore za župana i sve vijećnike. S druge strane, ako do dogovora dođe, Proračun će se izglasati i sve će biti isto kao prije izbora.

Redakcija portala LIKACLUB 

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close