VijestiScena

Đorđe Balašević ovog ljeta ponovno u Puli

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a ovog ljeta praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, nastupit će u pulskoj Areni 4. kolovoza u 21 sat


Serija njegovih koncerata zadnjih godina ide pod naslovom ‘Pa, tamburama mangupi prepreče put’, a za koncert u Puli dodan mu je slogan ‘Na stanici u Puli…’ iz pjesme ‘Oprosti mi, Katrin’.

Kako Balašević sam stalno naglašava i govori, on je ‘idealan gost, dolazi rijetko i ostaje kratko’, tako i ovaj koncert u Puli dolazi pet godina od posljednjeg koncerta u Areni.

Ulaznice su u prodaji od 21. lipnja, na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, online na www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Medije. Cijena ulaznice iznosi 160 kuna i ostat će nepromijenjena do zadnje prodane karte.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close