VijestiScena

Đorđe Balašević ovog ljeta ponovno u Puli

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a ovog ljeta praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, nastupit će u pulskoj Areni 4. kolovoza u 21 sat


Serija njegovih koncerata zadnjih godina ide pod naslovom ‘Pa, tamburama mangupi prepreče put’, a za koncert u Puli dodan mu je slogan ‘Na stanici u Puli…’ iz pjesme ‘Oprosti mi, Katrin’.

Kako Balašević sam stalno naglašava i govori, on je ‘idealan gost, dolazi rijetko i ostaje kratko’, tako i ovaj koncert u Puli dolazi pet godina od posljednjeg koncerta u Areni.

Ulaznice su u prodaji od 21. lipnja, na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, online na www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Medije. Cijena ulaznice iznosi 160 kuna i ostat će nepromijenjena do zadnje prodane karte.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close