VijestiScena

Đorđe Balašević ovog ljeta ponovno u Puli

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a ovog ljeta praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, nastupit će u pulskoj Areni 4. kolovoza u 21 sat


Serija njegovih koncerata zadnjih godina ide pod naslovom ‘Pa, tamburama mangupi prepreče put’, a za koncert u Puli dodan mu je slogan ‘Na stanici u Puli…’ iz pjesme ‘Oprosti mi, Katrin’.

Kako Balašević sam stalno naglašava i govori, on je ‘idealan gost, dolazi rijetko i ostaje kratko’, tako i ovaj koncert u Puli dolazi pet godina od posljednjeg koncerta u Areni.

Ulaznice su u prodaji od 21. lipnja, na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, online na www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Medije. Cijena ulaznice iznosi 160 kuna i ostat će nepromijenjena do zadnje prodane karte.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: tportal.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close