Ličko-senjska županijaPolitika

Don Anđelko Kaćunko iskoristio mogućnosti Istanbulske konvencije i postao Don Angelina!

Don Anđelko Kaćunko je novom objavom na svom Facebook profilu o Istanbulskoj konvenciji postao Don Angelina!


Don Anđelko Kaćunko poznati je katolički novinar, publicist i bloger. S brojnim izjavama i medijskim istupima izazvao je burne reakcije čitatelja. Na svom Facebook profilu oglasio se novim statusom i prenio nam svoje mišljenje povodom izglasane ratifikacije Istanbulske konvencije.

Objavu prenosimo u cijelosti bez cenzure.

PRVI PLOD&ROD ‘ISTANBULSKE’ U ERHA

Sve vas srdačno pozdravljam. Ja sam od danas – tj. od povijesne “bratifikacije & sestrifikacije” IK u RH – prva u Hrvatskoj povijesti, transrodna kapelanica Don Angelina i molim vas da uvažite promjenu moga identiteta&identistrina te da ubuduće tako komunicirate sa mnom. Sada sam, prema IK potpuno neovisna o vlasti biskupa kao i od utjecaja Pape – svakim svojim pokušajem bilo kakvoga nasilnog pritiska na mene oni mogu doći pod udar određenogparagrafa globalne Istanbulske konvencije, koja je čim stupi na snagu iznad Ustava RH i iznad Crkvenog Zakona u Erha. Od danas – budući da više nisam ona bivša osoba koju obvezuju obećanja i zavjeti iz mračnoga prošlog stoljeća! – ja samostalno odlučujem kako ću živjeti. Sada imam punu slobodu izabrati partnera ili partnericu, mogu legalno vjenčati istospolne partnere, mogu raspolagati informacijama iz ispovijedi kako god želim, zatim moći ću lakše usvojiti dijete… itd. Slutim da me čeka (za razliku od monotonije i dosade u starom životu) bezbroj zanimljivih avanturica u novom AjDi-ju, čemu se jaaaako veselim… i baš se osjećam nekako uzbuđeno… fensy & pinky… A to se posebno odnosi na mogućnosti osnivanja NOVE CRKVE, tj. prve TRANSRODNE ŽUPE a potom i TRANSRODNE BISKUPIJE u Hrvatskoj, jer će se sada broj transkatolica i transkatolika silno povećati odnosno oni će u punoj slobodi samo javno očitovati ono što su uvijek bili (ali zbog straha i nasilja transfobne zatucane hrvatske katolibanske javnosti čuvali su to svoje blago u sebi)! Hvala Bogu na tome daru – sada ćemo svi zajedno prodisati punim plućima i svim ostalim organima! Budućnost pripada nama – Hrvatska je konačno ušla u NOVO DOBA!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Facebook profil Anđelko Kaćunko

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close