VijestiScena

Dominik Blaževac pjesmom “Moja jedina” najavljuje izlazak prvog albuma!

Mladi brodski glazbenik Dominik Blaževac objavio je još jedan singl “Moja jedina”, pjesmu koja najavljuje prvi studijski album, a koji bi trebao ugledati svjetlo dana do kraja ove godine.


Kao i do sada glazbu i tekst potpisuje Željko Zovko, a aranžman Zlatko Čošić, dok je produkciju radio Vladan Popović. Odličan video spot, ponovno sniman u Dominikovom Slavonskom Brodu, radio je Hrvoje Wächter.
“Kad smo prvi put došli u studio zamislili smo samo gitaru i vokal, no kad smo sve počeli slagati onda smo odlučili da ju snimi cijeli bend. Čak tu ima i harmonike, frule i saksofona te vjerujem da će slušateljima brzo ući u uho”, rekao je Dominik.

Nedavno je nastupio u Novoj ploči u Bogovićevoj ulici u Zagrebu na obilježavanju Dana prodavaonica ploča i pred brojnom publikom s bendom pokazao zašto se za Slavoniju kaže da je puna glazbenih talenata. Sada slijede pripreme za objavljivanje debitantskog albuma, a pjesma “Moja jedina” zadnji je singl prije nego što izađe album.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close