VijestiScena

Domenica snimila spot za pjesmu s Dore – “Indigo”!

Lijepa i talentirana Domenica na ovogodišnjoj je Dori predstavila svoju novu pjesmu “Indigo” za koju je ovih dana snimila spot.


Iako je na opatijskoj pozornici imala priliku pokazati i svoje plesne sposobnosti, redatelj spota Filip Filković Philatz i producentica Renata Lučiću u glavni fokus stavili su Domenicu koju su “kopirali”. Lepršavu ljubavnu pjesmu potpisuje sjajna autorska ekipa, Tonči Huljić (glazba, aranžman) Vjekoslava Huljić (tekst), Leo Škaro (aranžman) i Tomislav Mrduljaš (mix i mastering).

Iza Domenice je već nekoliko hitova “Vidi se iz aviona”, “Kad sam s tobom”, “Ljubavna limunada”, “Baš, baš”, duet s Damirom Kedžom “Mi protiv nas”, nagrade i brojni nastupi, a pjesma “Indigo” novi je glazbeni uzlet mlade Velolučanke. Bez obzira što pjesma nije pobijedila, Domenici će ostati posebna jer je upravo s njom nastupila na svojoj prvoj Dori.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close