VijestiScena

Domenica snimila spot za pjesmu s Dore – “Indigo”!

Lijepa i talentirana Domenica na ovogodišnjoj je Dori predstavila svoju novu pjesmu “Indigo” za koju je ovih dana snimila spot.


Iako je na opatijskoj pozornici imala priliku pokazati i svoje plesne sposobnosti, redatelj spota Filip Filković Philatz i producentica Renata Lučiću u glavni fokus stavili su Domenicu koju su “kopirali”. Lepršavu ljubavnu pjesmu potpisuje sjajna autorska ekipa, Tonči Huljić (glazba, aranžman) Vjekoslava Huljić (tekst), Leo Škaro (aranžman) i Tomislav Mrduljaš (mix i mastering).

Iza Domenice je već nekoliko hitova “Vidi se iz aviona”, “Kad sam s tobom”, “Ljubavna limunada”, “Baš, baš”, duet s Damirom Kedžom “Mi protiv nas”, nagrade i brojni nastupi, a pjesma “Indigo” novi je glazbeni uzlet mlade Velolučanke. Bez obzira što pjesma nije pobijedila, Domenici će ostati posebna jer je upravo s njom nastupila na svojoj prvoj Dori.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close