Scena

Domenica ima novi singl, uskoro slijedi i spot

Domenica je jedna od pjevačica koja se s oduševljenjem čeka na CMC festivalu u Vodicama na kojem će nastupiti s novom pjesmom “Ne vidim, ne čujem”.


Nova je to pjesma njenih autora, Vjekoslave i Tončija Huljića, za koju se simpatična Velolučanka uskoro sprema snimiti i spot.

“Zbog koncertnih obaveza i snimanja u studiju još nisam stigla snimiti spot za ovu pjesmu, ali nadam se da ćemo u tome uspjeti ovaj vikend. Redatelj spota bit će Luka Sepčić, a pjesmu ću izvesti na CMC festivalu. Vodicama se silno veselim zbog atmosfere, dragih kolega i najbolje promocije”, rekla je Domenica.

Osim na CMC festivalu, Domenica će još jednu novu pjesmu predstaviti i na Splitskom festivalu na kojem je prošle godine osvojila Grand prix s prekrasnom baladom “Mi protiv nas” koju je otpjevala s Damirom Kedžom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Matea Smolčić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close