VijestiScena

Domenica Dragoje nova je pjevačka nada!

Novo lice na glazbenoj sceni simpatična je 19-ogodišnjakinja Domenica Dragoje.


Kćer Silvestra Dragoja iz sastava Neki to vole vruće i pjevačice Branke Delić odrastala je uz glazbu, a pjevati je počela od malih nogu. Pop izričaj je ono u čemu se najbolje snalazi, ali za sebe će reći da je najveći fan Olivera Dragojevića. Uz klavir i gitaru počela je i skladati pjesme pa je tako za svoj prvi singl “Vraćam se” sama napisala tekst i glazbu dok je aranžman povjerila iskusnom Predragu Martinjaku.

“Kad sam prvi put snimila pjesmu ‘Božić je’ s mamom shvatila sam da je pjevanje ono s čime se želim baviti. Naravno, poslušala sam i roditeljski savjet da upišem studij pa su mi sad glazba uz studij medija i odnosa s javnošću glavna preokupacija. Kad sam napisala ovu pjesmu, prvo sam njih pitala što misle o njoj. Budući da im se svidjela, skupila sam dovoljno hrabrosti i da je pustim u javnost. Nadam se da će se svidjeti i ostalima. Prve kritike su odlične zbog čega sam jako sretna”, rekla je Domenica.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close