Sport

Domaćini osvojili 6. Malonogometni turnir “Heroji domovinskog rata”

U Karlobagu je završen 6. Malonogometni turnir  „Heroji Domovinskog rata“  koji se iz godine u godinu održava povodom nadolazeće proslave dana Domovinske Zahvalnosti, dana Pobjede i dana Hrvatskih Branitelja. U sjajnoj nogometnoj atmosferi na Općinskom igralištu Laktinac  skupilo se ove godine nekoliko stotina posjetitelja koji su zbilja mogli uživati u vrhunskom zabavnom, glazbenom i sportskom programu.


Na turniru je nastupalo 6 malonogometnih ekipa iz Općine Karlobag i Gospića a ovogodišnji pobjednici turnira su domaćini MNK Karlobag koji su u velikom finalupobijedili SJP Tigar rezultatom 3-1. Treće mjesto je osvojila ekipa 9.GBR Vukovi koja je uspjela pobijediti ekipu Heroji ulice rezultatom 2-1.

Osvajač pehara za najboljeg strijelca turnira je igrač MNK Karlobaga Ante Ćorluka  sa ukupno postignuta 7 zgoditka.

Vrhunac večeri se dogodio  uoči utakmice za 3. Mjesto kada su članovi MNK Karlobag održali najavljeni svoj dio programa spustivši 50 metarsku koreografiju u znak sjećanja na sve stradale branitelje u Domovinskom ratu. Bio je to daleko najljepši i najemotivniji dio prekrasne karlobaške večeri u samoj špici ljetne sezone. Za glazbeni program pobrinuo se Dj Heć, a najveća zvijezda sinoćnje lijepe Karlobaške večeri bio je poznati splitski pjevač Tiho Orlić koji je otpjevao nekoliko svojih najvećih glazbenih hitova. Nakon velikog finala i dodjele pehara zabava je nastavljena do ranih jutarnjih sati u beach baru Tatinja.

Organizatori turnira još jednom su čestitali svim osvajačima nagrada i pehara na turniru i još jednom su se zahvalili svim donatorima, sponzorima, medijskim pokroviteljima, sudionicima, Braniteljskim udrugama, volonterima kao i brojnim uzvanicima i gostima 6. Memorijala „Heroji Domovinskog Rata“. Izrazili su veliko zadovoljstvo što je Karlobag dostojno obilježio 23 godina od završetka vojno redarstvene akcije Oluja i što su se i ove godine na ovaj način prisjetili svih onih koji su živote dali na oltar naše domovine Hrvatske.

Ovogodišnji dvodnevni  program proslave, dokazao je još jednom da je središnji događaj u Općini Karlobag tokom cijele godine i da se isplati ulagati i održavati ovaj malonogometni turnir koji je postao jedna lijepa tradicija u Općini Karlobag i samoj županiji za kojeg se već sada nadaleko čuje.

Rezultati 6.MT “Heroji Domovinskog rata”

Skupina A

SJP TIGAR- SV. KARLO KARLOBAG 7-1
(Markovic, S. Zupan, S. Zupan, Peraic, Brkljacic, S. Zupan, Lovric/ Vrban).

MNK KARLOBAG- SV. KARLO KARLOBAG 4-2
(I. Dokozic, Corluka, Corluka, A. Dokozic/ Kolak, Zagorac).

MNK KARLOBAG- SJP TIGAR 5-1
Corluka, I. Dokozic, Bozic, A. Dokozic, Corluka/ Peraic).

Skupina B

PP KARLOBAG- 9.GBR VUKOVI 1-2
Strika/ Mesic, Lulic).

HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI 1-4
Devcic/ Sertic, Radovic, Lulic, Tomac).

HEROJI ULICE- PP KARLOBAG 3-0
(Grabasnjak, Simunic, Covic)

BASKA OLUJA- BURA TEAM 2-2 (Juniori)
(Jerkovic, Vukelic/ Perkovic, Segota)

Polufinale

MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE 2-2 (p5-4)
( Babic, Corluka/ Devcic, Grivicic)

Polufinale

9.GBR VUKOVI- SJP TIGAR 0-2
(Lovric, S.Zupan)

Za 3 mjesto;

HEROJI ULICE- 9.GBR VUKOVI 1-2
(Grivicic/Lulic, Dosen)

Finale

MNK KARLOBAG- SJP TIGAR 3-1
(Corluka, Babic, Corluka/ Lovric)

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close