Film i TV

Dolazi li ženski Bond? Emilia Clarke je zainteresirana

Navedena ideja i nije toliko neobična kada uzmemo u obzir da je, na primjer, Doctora Whoa nedavno utjelovila glumica Jodie Whittaker, piše Novi list.


Daniel Craig spreman je posljednji put odigrati ulogu najpoznatijeg špijuna na svijetu u nadolazećem filmu “No Time to Die”, nakon što je prvi put Bonda glumio još 2006. godine u filmu Casino Royale. Zbog toga su već krenula nagađanja o tome tko bi mogao preuzeti ulogu Jamesa Bonda, a najčešće se spominju Idris Elba i Cillian Murphy.

Ali sada se u cijelu priču ubacila poznata glumica koja je utjelovila lik kraljice Daenerys Targaryen u HBO-ovoj Igri prijestolja. Clarke je izjavila kako bi bila vrlo sretna ako bi mogla glumiti žensku verziju tajnog agenta 007.

U intervjuu kojega su prenijeli američki mediji, glumica je upitana ako je ikada razmišljala o tome da odigra ulogu Bonda. Na to je entuzijastično odgovorila: Da! Naravno! Dovraga da! James Bond je jedan od onih franšiza koji nikada nije previše cool. Doslovno biste mogli napraviti bezukusnog Jamesa Bonda i on bi svejedno bio cool.

Navedena ideja i nije toliko neobična kada uzmemo u obzir da je, na primjer, Doctora Whoa nedavno utjelovila glumica Jodie Whittaker, a inače je ta uloga uvijek bila rezervirana za muškarce. I prošli James Bond, Pierce Brosnan, podržao je ideju ženskog Bonda rekavši kako bi to zasigurno bilo zanimljivo i osvježavajuće.

Donosi Novi list.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close