VijestiTech

Dolazi dodatak koji će štediti bateriju vašeg pametnog telefona

Iako se radi o dodatku koji je iz Androida tek najavljen, sigurni smo da će oduševiti vlasnike uređaja sa slabijim baterijama


Neke od najvećih boljki modernih smartfona su kratkotranje baterije. Kompanija je priredila novi banner za Android koji korisnika upozorava kada aplikacije troše veliku količinu energije. Podsjetnik također jasno daje do znanja što aplikacija radi te korisniku daje opciju gašenja specifične značajke odnosno aplikacije.

Novi korisni alat prvo su prepoznali novinari Android Policea pregledom najnovije razvojne inačice Androida 8.1 Orea. Ovo znači da spasonosni podsjetnik još nije dostupan ‘običnim’ vlasnicima Androida koji će se do njegovog dolaska morati još malo strpiti.

Kraj iznenađenjima

Stranica sa statistikama baterije u novoj verziji Androida prikazuje brojne informacije uključujući vrijeme korištenja ekrana od prošlog punjenja, koliko vremena je preostalo do idućeg punjenja kao i spisak aplikacija i značajki koje bateriju troše. Piše tportal.hr

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close