Scena

Dogs on the Inside: Dokumentarni film o napuštenim psima i zatvorenicima koji morate pogledati

“Dogs on the Inside”, naziv je filma, snimanog u zatvoru u Massachusettsu, koji prati rađanje veza između tamošnjih zatvorenika te napuštenih i zlostavljanih pasa iz skloništa.


Radi se o filmu koji će dirnuti srca mnogih.

“Dogs on the Inside”, naziv je dokumentarnog filma, snimanog u zatvoru u Massachusettsu, koji prati rađanje veza između tamošnjih zatvorenika te napuštenih i zlostavljanih pasa iz skloništa, koje oni pripremaju za udomljenje.
U pokušaju da ponovno izgrade svoje samopouzdanje te se pripreme za novi život koji ih čeka vani, zatvorenici su prvo morali naučiti što znači brinuti za druge, a tu su u pomoć stigli zanemareni psi lutalice, koji su i sami trebali pomoć, nakon svih nedaća koje su preživjeli. Mnogima od tih pasa nedostaje treninga i socijalizacije, što ih čini manje poželjnjima za usvajanje, a vjerojatnijima za eutanaziju.
Oni žive i rade skupa, a cilj je naučiti pse osnovama poslušnosti te ih na taj način pripremiti za usvajanje. Program traje 8 tjedana, a nakon uspješno položenog ispita, organizira se i svečana promocija za obitelji zatvorenika, ali i potencijalnu udomiteljsku obitelj psa.


 

Foto: Screenshot Youtube
Tekst: Index
Video: YouTube

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close