Turizam

Dogradonačelnik Šibenika PENĐER posjetio Grabovaču: “Ostao sam u pozitivnom šoku!”

Domaći turisti polako ali sigurno sve češće dolaze vidjeti jedini pećinski park u Hrvatskoj. S obzirom na izvrsnu prometnu povezanost na lokaciji između Zagreba i Splita, u ličkom Perušiću, brojni gosti dolaze vidjeti o čemu se radi s obzirom da je riječ o nerazvikanom Parku koji u turističkom smislu tek nastaje. Jedan od njih jučer je bio i zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika gosp. Nikica Penđer.

U kratkom razgovoru za LIKACLUB istaknuo je kako su za Grabovaču saznali slučajno putem Interneta i odlučili provjeriti o čemu se radi.

“Iskreno nisam očekivao ništa posebno. Nakon posjete pećini Samograd ostao sam u pozitivnom šoku! Nisam mogao vjerovati da takvo čudo prirode postoji u lijepoj i prekrasnoj Lici.  To ne mogu opisati riječima nego mogu samo reći – morate posjetiti, to je nešto prekrasno! Povećalo je moja očekivanja i nadu da Lika i Hrvatska imaju veliku budućnost i ovo je samo potvrda da imamo najljepšu zemlju na svijetu, te da imamo što pokazati i možemo povezati Dalmaciju, Liku i Slavoniju.” – izjavio je dogradonačelnik Šibenika o ličkom pećinskom fenomenu.

Nakon lijepih dojmova gosp. Penđer zaključio je da se planira vratiti i da će o “ovom čudu prirode, odnosno o ljepoti ove pećine, pričati svugdje i svakoga uputiti da je posjeti”.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Šibenski portal

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close